DOĞAN: Hiçbir Çalışma Arkadaşımızı Yalnız Bırakmadık
17 Ekim 2023, Salı

Sağlık Sen Genel Başkanı M.Faruk DOĞAN ile  Genel Başkan Yardımcısı Sinan KULUÖZTÜRK Sağlık Sen Niğde Şubesinin düzenlediği Teşkilat Toplantısına katılmak için Niğde ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.Daha sonra ilimiz temsilcileri ile Teşkilat toplantısına katıldı.

Sağlık-Sen’in kısa süre içinde üyeleri için önemli hizmetleri hayata geçirdiğini kaydeden Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Düsturumuz üyemizden gelen üyemize gidecek. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Sağlık-Sen Niğde Şubesi'nin Temsilciler Toplantısı'nda Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla buluştu.

Toplantıda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, sağlık çalışanlarının her zaman milletin yanında olduğunu dile getirdi. 

Doğan, “Depremde, selde her zaman her koşulda hemşiremiz, hekimimiz, sağlık memurumuz, 112 acil sağlık hizmetleri çalışanımız milletimiz için mücadele ediyor. Biz de bu mücadelenin kahramanları için çalışmalarımızı yılmadan usanmadan sürdürüyoruz” dedi.

“Yeni Bir Vizyon ve Misyonla Hareket Ediyoruz”

Sağlık-Sen'in yeni bir vizyon ve misyonla hareket ettiğini söyleyen Doğan, kısa süre içinde üyeleri için önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. 

Sağlık-Sen üyelerinin artık Ankara'da bir evi olduğunu kaydeden Doğan, “Sağlık-Sen Otelimizi Haziran ayında açtık. Şu ana kadar 10 binin üzerinde üyemizi orada misafir ettik. Bizim düsturumuz üyemizden gelen üyemize gidecek. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

"Üyelerimiz ve Çocukları İçin Eğitim Seferberliği Başlattık"

Doğan, üyeleri ve çocukları için eğitim seferberliği başlattıklarını söyleyerek, “İlk önce üyelerimizin üniversiteye hazırlanan çocukları için AYT-TYT derslerini online olarak vermeye başladık. Önümüzdeki günlerde LGS dersleri de verilmeye başlanacak. Online İngilizce derslerini Sağlık-Sen TV üzerinden ücretsiz olarak sizin hizmetinize sunduk. Dur durak bilmeden bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Bu Teşkilatın Her Bir Ferdi Bizim İçin Kıymetlidir

Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk de yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen'in 270 bini aşan üye sayısıyla yetkili sendika olduğunu vurguladı. 

Temsilcilerin önemli bir misyonu temsil ettiğini dile getiren Kuluöztürk, “Bu teşkilatın her bir ferdi bizim için kıymetlidir. Temsilcilerimizde bu teşkilatın omurgasıdır. Her biriniz sahanın sesi, sahanın gür sesisiniz. Bu mücadelenin bayraktarlığını yapan her bir temsilcimizi, her bir teşkilat mensubumuzu tebrik ediyorum. Sizin gayretli çalışmalarınızla mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. 

Şube Başkanı Doğan: Hiçbir Çalışma Arkadaşımızı Yalnız Bırakmadık

Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan ise her zaman sahada olduklarını belirterek il genelinde yaptıkları çalışmalarla ilgili temsilcilere bilgi verdi. 

Doğan, “Her zaman sahadayız. Üyemizin yanında olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir çalışma arkadaşımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Son dönemde yaptıkları çalışmalardan dolayı başta Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan olmak üzere Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı Temsilci Belgesi'nin dağıtımının ardından sona erdi. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :