İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
09 Aralık 2016, Cuma

Sağlik sen Niğde Şubesi 2016 Yılı il divan toplantısı Hasbahce restoranda yapıldı. Yapılan divan toplantısına sendikanın yönetim kurulu , Denetleme ve Disiplin kurulları, Kadın kolları, Genç Sağlık sen teşkilatları ile ilçe yönetim kurulları ve iş yeri temsilcileri katıldı.

Toplantı da konuşan Şube Başkanı Ebuzer DOĞAN Sağlık Sen in büyük ve güçlü bir aile olduğunu bunun bilinci ve sorumlulugunu taşıdıklarını teşkilatlarında bu bilinçle hareket ettiğini söyledi. Sözlerine “Bizler diklesmeden dik duran doğrunun ve haklinin yanında olan bir sendikayiz.Hepimiz taşıdığımız kimliğin ve aldığımız sorumluluğun hakkını vermeliyiz vereceğiz de” dedi.

Ayrıca toplantıda Memur-sen tarafından başlatılan #Halep için Harekete Geçiyoruz # kampanyasi hakkında açıklamalar da bulunan Ebuzer DOĞAN “Halep de kan var gözyaşı var Ateş cemberindeki müslüman beldelerin sorumluluğu vebali bizim uzerimizdedir. Halep de kan döken güçler timsah gözyaşları da dokmektedir” diyerek Halep için başlatılan kampanya ya teşkilatlarının iştirak ve katkılarını istedi


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :